Draagdoek voor de jonge baby

Informatie

1 consult van 1,5 tot 2 uur €75,00
 
BUIDELTOP MY JALOU KOST € 30,00
 
MY JALOU DRAAGDOEK KOST € 70,00
Bij een goede liefdevolle, rust en hechting is het dragen van je baby een mooie aanvulling. Je kunt vanaf de geboorte hier mee beginnen. d.m.v  draagdoeken speciaal voor het jonge kind.
 
Als het kindje net geboren is kan dit middels een buideltop Huid op huid contact.
* WAT IS EEN BUIDELTOP?
Een top om te knuffelen!
In de buik heeft je baby het heerlijk. Het is er warm, donker en de geluiden en prikkels zij gedempt. Mama is er altijd., het kloppen van haar hart, haar stem en de bewegingen die ze maakt. De geboorte is een enorme overgang voor je baby, hij komt een totaal andere wereld terecht. Je kleintje moet opeens zelfstandig ademhalen, zichzelf o temperatuur houden en aangeven wanneer hij honger heeft. Daarom is de beste plek om tot rust te komen tegen het warme lichaam van mama of papa aan. Met deze buideltop zorg je dat je veilig op en optimaal huid-op-huid contact hebt met je kleintje. In de top creëer je een natuurlijke plaats voor je baby en maak je het buidelen minder belastend voor je armen en schouders. Buidelen wordt aanbevolen voor premature en pasgeboren baby’s t/m 3 maanden. Het draagt bij aan de gezondheid van je baby en brengt veel voordelen met zich mee! 
Zou je meer willen weten kun je me vanaf je 3de trimester van je bevalling thuis uitnodigen zodat ik je daarin kan begeleiden.
 
* Tevens kun je gebruik maken van de fijne draagdoeken van MY JALOU. Hier bij laat ik je zien hoe ze geknoopt mogen worden. Dit is uiterst belangrijk voor jou, maar ook hou je baby’s houding
 
 
 
* We maken samen een afspraak moment.
 
 
Galerij