Kruidenwandelingen

Informatie

Kruidenwandeling : € 25,00
Kruidenwandeling + pesto maken : € 35,00
Kruidenwandeling, olie of creme maken : € 40,00
Kruidenwandeling + 2 gangen lunchgerecht € 45,00
Kruidenwandeling + 3 gangen diner € 55,00

Wil je meer weten wat er in de Natuur groeit en bloeit. Ik neem je mee op Avontuur in de Natuur. Ik laat je versteld staan wat je kunt gebruiken. Volgens traditioneel keuken- huis- en tuin gebruik, vertel ik je allerlei bijzondere weetjes , wat je in je dagelijkse leven kunt gebruiken en toepassen. Deze kennis werd in mijn familie doorgegeven generatie op generatie. Een vleugje natuurkennis, heemkunde, omgeving en geschiedenis krijg je een zeer interessante tocht. Raak je hier door geïnspireerd en zou je dit willen ervaren.

Ik geef deze wandelingen individueel dan komt er een meerprijs van € 10,00 bij.

Groepen groter dan 20 personen, krijg je een korting van € 5,00 per persoon. Max. groepsgrootte is 30 personen.

Ik krijg altijd zeer positieve reacties. *Vooral de kruidenwandelingen met het maken van een seizoenpesto en proeverijtje is absoluut de favoriet en zijn altijd snel vol geboekt.

Ik heb een leuke kleine rolling kitchen op wieltjes waar ik midden in de natuur de maaltijden met jullie groep het eten of olies/crèmes kan bereiden.

  • Alles op natuurlijke en biologische basis!
  • Ik pluk volgens de seizoenen.
  • Vanaf begin maart t/m de herfstvakantie geef ik deze workshops
  • Dit kan ook als een leuk familie-arrangement gegeven worden
  • Dit arrangement kan ook gekoppeld worden met een bezoek aan de Rozenhof te Lottum, vanaf het volgend jaar. Zodat ik jullie mee kan nemen in en rondom een tocht door ons prachtige Rozendorp Lottum
Galerij
Reviews
5/5

[Titel]

5/5

[Titel]